Betalingsregelingen monitoren tijdrovend? Besteed het uit!

Nadat regelingenu uw factuur heeft gezonden, of na een herinnering, kan uw klant meestal een betalingsregeling treffen. Maar is uw debiteurensysteem wel berekend op het monitoren hiervan? Het beheren van meerdere en verschillende betalingsregelingen kost veel tijd en is arbeidsintensief. Wij kijken graag met u mee en kunnen de betalingsregelingen in beheer houden, zodat u een beter rendement behaalt uit het debiteurenbeheer. 

Het treffen, volgen én opvolgen van betalingsregelingen kost veel tijd. NDA Incasso neemt dit geheel voor u uit handen. Het monitoren van betalingsregelingen is in ons geautomatiseerd proces ingebouwd. Zo hoeft u dus niet handmatig vervolgacties in te plannen, maar zorgen wij ervoor dat betalingsregelingen worden nagekomen. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij een zo optimaal mogelijk betalingsregeling afspreken. Daarnaast maken onze medewerkers gebruik van gesprekstechnieken om motiverend te incasseren. Hierbij spelen onze medewerkers in op het veranderen van gedrag om uw klant aan te zetten tot betaling. Het laten beheren van je betalingsregelingen door NDA Incasso zorgt voor een snelle afwikkeling én een betalingsregeling die wordt nagekomen.

Heeft u hierover vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Marion op de Haar – Spoelma, directeur NDA Incasso via telefoonnummer: 033 453 89 45.