‘Battle’ jezelf naar een financiële buffer!

Heb je duidelijk visie op de vraag: ‘Hoe kunnen we ervoor zorgen dat mensen een financiële buffer op gaan bouwen en deze op pijl houden?’, dan is het hoog tijd dat je gaat inschrijven op deze battle die is uitgezet via Battle of Concepts.

Onderzoek van onder meer het NIBUD toont aan dat zeker 40% van de Nederlanders onvoldoende buffer heeft om financiële tegenvallers op te vangen. In deze tijden waarin iedereen te maken kan krijgen met pech in het leven door ontslag, een huis dat in financiele zin ‘onder water staat’ of bijvoorbeeld ziekte, kan een buffer net het verschil maken omdat het je tijd geeft om de tering naar de nering te zetten.

Veel problemen kunnen worden voorkomen wanneer mensen zich meer bewust zijn van de noodzaak om een financiële buffer op te bouwen. Maar hoe krijgen ze dit voor elkaar? Als jij daar goede ideeen over hebt, laat je dan uitdagen, doe mee met de Battle en win zelf geld om een buffer op te bouwen met jouw idee!
Samen met leden van de Hogeschool Utrecht, Nibud, Menzis, Kredietbank Nederland, GGN zit Connie Maathuis van NDA Incasso in de jury en beziet zij welk idee het beste is. Schrijf je gauw in, want je kunt nog maar tot 30 september inschrijven!