‘Klant en innovatie staan centraal’

De wereld van de incassobureaus en deurwaarderskantoren verandert in een razendsnel tempo. De markt zal over tien jaar niet meer herkenbaar ten opzichte zijn van de huidige situatie. Alleen bedrijven die de klant centraal stellen en innovatie hoog op de agenda hebben staan blijven over.

Al jarenlang zijn Janssen & Janssen Gerechtsdeurwaarders uit Eindhoven en dochteronderneming NDA Incasso uit Amersfoort een begrip in de incasso- en deurwaarderssector. In een openhartig interview zetten directeuren Antoon Donkers (Janssen & Janssen) en Connie Maathuis (NDA Incasso) hun toekomstvisie uiteen. Zij voorspellen dat traditionele schuldeisers een steeds grotere rol gaan spelen bij de preventie van schulden.

Meer weten over de beide organisaties, hun innovatieve oplossingen, kijk op de markt en branche, maar ook over het aanstaande vertrek van algemeen directeur, Connie Maathuis? Lees hier het volledige artikel.

De beide organisaties staan op de Credit Expo die op 6 november a.s. wordt gehouden in het NIBC Nieuwegein, stand nr 42. Wilt u toegangskaarten? Laat het weten via algemeen@nda-incasso.nl