NDA Incasso poot plantjes voor het ‘Het Groene Huis’

Afgelopen donderdag 14 april heeft NDA incasso de handen letterlijk uit de mouwen gestoken! In het zonnetje hebben de medewerkers van NDA Incasso het CNME geholpen door ruim duizend plantjes te poten. Binnenkort worden namelijk de deuren geopend van Het Groene Huis. Het Groene Huis is het spiksplinternieuwe onderkomen van het CNME en het bezoekerscentrum vol informatie over Landgoed Schothorst en de natuur in en om Amersfoort. Het Groene Huis functioneert ook als clubhuis van allerlei groene verenigingen, en als werk- en ontmoetingsplek voor mensen die iets willen of doen met groen.

Bij de ingang van het groene huis hebben de medewerkers van NDA Incasso de plantjes één voor één gepoot. Een mooie klus met een goed resultaat en een boel spierpijn! De plantjes staan netjes in de grond en zijn helemaal klaar voor de grote opening, welke wordt gevierd van 20 tot en met 24 april 2016 met verschillende activiteiten.

NDA Incasso, als betrokken onderneming, zet zich graag in voor het milieu en gaat bewust om met verschillende milieuaspecten. Tussen NDA Incasso en het CNME is er dus een goede match, welke tot stand is gekomen met behulp van Matchpoint Amersfoort.
Medewerkers NDA Incasso poten plantjes voor 'Het Groene Huis'