Betaalmogelijkheden of een regeling

Betaalmogelijkheden

  • Via iDEAL betaling; klikt u eenvoudig op de knop ‘vordering betalen’. De betaling staat direct bij ons op de rekening. De knop staat links in dit menu en bovenin de website.
  • Via een bankoverschrijving; dit regelt u meestal in de online omgeving van uw eigen bank. Ons bankrekeningnummer is NL64 INGB 0670699063 en staat op naam van St. Beheer Derdengelden NDA. Vermeld ons dossiernummer. Denkt u er aan dat het één of twee dagen kan duren voordat het geld op onze bankrekening wordt bijgeschreven?
  • Contant of met PIN bij ons op kantoor aan de Computerweg 11-13 in Amersfoort (Bedrijventerrein De Hoef).
  • Via GWK Travelex; u betaalt aan de balie van iedere GWK Travelex vestiging. Deze service staat bekend onder naam Mr. Pay. Denkt u eraan dat deze manier van betalen geld kost. Op www.gwktravelex.nl leest u er meer over.

Betalingsregeling

Vaak is het mogelijk om een goede regeling af te spreken. Een regeling is ‘goed’ wanneer u de afgesproken termijnbetalingen ook kunt nakomen. Wilt u weten of wij met u een betalingsregeling kunnen treffen? Vul dan het formulier hieronder in en voeg bewijzen toe (maximaal 5 bestanden). Nadat het formulier is ontvangen nemen wij contact met u op. Samen bespreken wij dan de mogelijkheden. De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Let op! Een voorstel dat is voorzien van bewijsstukken is voor een schuldeiser makkelijker te beoordelen en wordt doorgaans sneller akkoord bevonden. Zorg dus voor die extra informatie.

Stap 1 van 4