Incasso

Betaalt uw klant zijn factuur niet?

Wij helpen u om uw geld te innen. Op een menselijke manier, zodat de relatie tussen u en uw klant niet verstoord raakt. Ons incassotraject is strak en professioneel ingericht en bovenal compleet. U weet op elk moment waar u aan toe bent, want in ons systeem kunt u op elk moment uw dossiers inzien.  En is er betaald, dan staat het geld snel op uw rekening.

Hebt u zorgen over uw debiteurenbeheer?

Wij ondersteunen en adviseren. Altijd met oog voor de mens en op een manier die bij uw bedrijf past. Wij helpen u uw debiteurenbeheer zo in te richten dat het naadloos kan aansluiten op een incassotraject. De ouderdom van een factuur is van grote invloed op het incassoresultaat.

Heeft u facturen op consumenten dan bent u verplicht een WIK brief te sturen en de juiste incassokosten aan te kondigen. Bij onze tarieven vind u een incassokostencalculator. Heeft u vorderingen op bedrijven dan hoeft u zich niet aan de richtlijnen uit de Wet Normering Buitengerechtelijke Kosten te houden. Bij twijfel adviseren wij u dit wel te doen. Heeft u vragen hierover, dan mag u natuurlijk vrijblijvend met ons contact opnemen.

Overweegt u uw debiteurenbeheer helemaal uit handen geven? Dat kan. Via NDA Collect nemen wij na het verstrijken van uw fatuurtermijn, de administratie van u over.