Wij werken met

Wij nemen ons werk serieus. Daarom is NDA Incasso geassocieerd lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Wij werken namelijk voor een aantal financiële instellingen die lid zijn van deze organisatie en blijven door ons lidmaatschap op de hoogte van alle zaken die spelen in die specifieke markt. Ook is onze directeur lid van de juridische commissie van de VFN. Bovendien is NDA Incasso lid van het Verbond van Credit Management Bedrijven (VCMB). We vinden het namelijk belangrijk om ons met toonaangevende collega-organisaties in te zetten voor het wel en wee in de credit managementbranche.

Wij werken samen met De Polisagent, een partner in kredietverzekering. De Polisagent biedt, in samenwerking met de grote kredietverzekeraars in Nederland, laagdrempelige kredietverzekeringen tegen scherpe condities aan. Zo verzekert u zich tegen wanbetaling, wat de financiële gezondheid en continuïteit van uw bedrijf aanzienlijk versterkt. Kijk op de website van De Polisagent of bel ons als u meer hierover wilt weten.

NDA werkt ook samen met Reminder Online, een administratieve tool voor in-house debiteurenbeheer. Reminder Online maakt betalingsherinneringen, aanmaningen en sommaties, in de layout die u wenst. Tijd (en geld!) die het uw administratief medewerker (en u) had gekost, spaart u zo uit. En betalen klanten ook na een aanmaning niet, dan kan uw dossier automatisch worden doorgestuurd naar NDA Incasso. Kijk op de website van Reminder Online of neem contact met ons op.

Zullen wij ook voor u aan de slag gaan?