Testimonials

“NDA is een zeer waardevolle partner voor ons. Ze denken goed met ons mee in de huidige ontwikkelingen van de markt en de samenleving. Zonder zaken als zorgplicht en maatschappelijk verantwoord ondernemen uit het oog te verliezen, komen ze met innovatieve ideeën om de resultaten te verbeteren. Het maakt van NDA een professionele organisatie, waar wij erg prettig mee samenwerken.”

– Credit Agricole Consumer Finance, Amsterdam

“Als hotel willen we zowel onze relaties als de financiële zaken positief houden. Maar hoe doe je dat? Al in ons eerste gesprek met NDA werden we positief overrompeld. De daadkracht, de snelheid, de creatieve oplossing met daarin de inlevende en specifieke klantgerichte aanpak gaven direct een gevoel van vertrouwen en professionaliteit. De panklare oplossing was subliem!”

– Hotel De Tabaksplant, Amersfoort

“Ik heb de dienstverlening als correct ervaren en ik heb telefonisch contact gehad met duidelijke en vriendelijke informatie.”

– Betaler, Noorwegen (om privacyredenen naam onvermeld)

“Voor mij is het belangrijk dat ik met niet-betaalde facturen bij een betrouwbare partij terecht kan. NDA Incasso is die partij voor mij. Zij bleken goed te weten hoe te moeten handelen toen een opdrachtgever mijn factuur niet wilde betalen. Daadkracht, creativiteit en professionaliteit kenmerken hun aanpak. De lijnen zijn kort en dat levert een prettige wijze van communicatie op. Zij doen wat zij zeggen en zeggen wat zij doen. Met als resultaat dat mijn factuur werd voldaan.”

– Crownstone, Driebergen

“Ik dank NDA Incasso hartelijk voor het positief afwikkelen van deze incassozaak. Fijn dat er in deze tijd nog een vorm van medeleven is.”

– Betaler, Eindhoven (om privacyredenen naam onvermeld)

“Door een bedrijfsovername ben ik niet meer in de gelegenheid om zaken te doen met NDA Incasso. Helaas. Ik heb NDA ervaren als een zeer betrouwbare en bekwame partner. We hadden regelmatig telefonisch contact, wat ik erg prettig vond. Daarnaast lukte het hen om de voor ons oninbare vorderingen alsnog binnen te halen.”

– Hoofd Finance beveiligingsbedrijf, Utrecht

“Inmiddels werken wij als kantoor alweer enkele jaren naar volle tevredenheid samen met NDA Incasso. NDA werkt zeer punctueel, hetgeen prettig is als er bijvoorbeeld termijnen in de gaten dienen te worden gehouden. Wij ervaren NDA Incasso als een professionele organisatie die menselijk blijft en de belangen van haar opdrachtgevers niet uit het oog verliest.”

– Bol & van Voskuilen Advocaten, Rotterdam

“Bij NDA kan ik met een gerust hart een incassoklus uit handen geven en me focussen op de leuke kanten van zelfstandig ondernemen.”

– Marcel Engelman, Frogjump, Utrecht

“Ik wil jullie danken voor de tijd die jullie mij hebben gegeven om rustig mijn schuld terug te betalen, ook in de tijd toen ik werkloos was. Mijn dank is groot.”

– Betaler, woonplaats bij ons bekend (om privacyredenen naam onvermeld)

“Ik heb uw dienstverlening als uitermate correct ervaren. Vooral het volharden om tot een goede oplossing te komen, nuchterheid m.b.t. de kern van het probleem en tegelijkertijd rekening houdend met de persoonlijke situatie van de klant heb ik als zeer positief ervaren.”

– Betaler, Amsterdam (om privacyredenen naam onvermeld)