Samen naar de boerderij!

Medio september jl. togen een aantal NDA-ers (zo noemen we de medewerkers van ons kantoor ;)) samen met kinderen van de Koningin Emmaschool richting Stadsboerderij De Vosheuvel. Dat alles, georganiseerd via Matchpoint Betrokken Ondernemen.

De Koningin Emmaschool is, met bijna 200 leerlingen en ruim 80 enthousiaste medewerkers, een heel speciale school; ‘Een speciale school voor een bijzonder kind!, zoals zij zelf op de website vermelden. En dat mochten we met enkele bijzondere kinderen van deze school ervaren.

unnamed-2

We kozen voor Stadsboerderij De Vosheuvel, omdat het een fijne, gezellige en leerzame stadsboerderij is waar veel te beleven valt. Door de aanwezigheid van o.a. koeien, ezels, varkens, geiten en schapen, maar ook kleinere dieren zoals kippen en konijnen en knaagdieren, is er veel te zien. En we zijn fan geworden van de knuffelweide waar jong en oud de geiten kunnen aaien en knuffelen 😉

Het werd een heerlijke middag, waarin we samen met de kids hebben gespeeld, dieren geknuffeld, tractoren bewonderd, ijsjes met elkaar aten en leuke gesprekjes met elkaar hebben gevoerd. We hebben zelfs op een pony gereden met de kinderen!

Een MVO-middag dus, waar wij weer met veel plezier aan hebben deelgenomen. NDA Incasso is al jarenlang founder van Matchpoint Betrokken Ondernemen, een organisatie die het bedrijfsleven in contact brengt met maatschappelijke organisaties. Er valt nog veel te winnen, kijk op hun website (die binnenkort trouwens wordt vernieuwd) wat ú voor de medemens kunt doen!